Små tanker i vardagen

* Vi kommer inte vara bäst men vi kommer vara snyggast.
Så har jag tänkt när jag har laddat upp inför något nytt/spännande t.ex. tävligar. Detta har gjort mig avslappnad och våga lite på mig själv. Det har även hjälpt mig genom att göra mig mindre nervös och jag vågar riskera att göra bort mig.

* Vi är inte duktiga eller det ser inte bra ut på träning.
Det är en annan sak jag säger/tänker. Och det stämmer, det ska inte se bra ut på träning och vi kan inte vara snygga (gå i form o.s.v) på träning. På träning lär vi oss nya saker, då kan det inte se bra ut, ingen kan allt från början man måste lära sig och utveckla det man har. Går man in med den inställningen så blir allt mycket lättare och man får (enligt mig) ut mer av träningen. Man måste tillåta att det blir lite rörligt och konstigt i början.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.