Torsdag

Godmorgon!
När man kollar väderprognosen så är det ett svart moln med regn större delen av dagen. Många av oss som kommer kämpa med leriga, blöta täcken, leriga ben, leriga hästar och blött, blött, blött i stallet idag. Men såhär inomhus är det ju mysigt, i alla fall. Behöver jag ens säga att jag är så glad att jag jobbar inomhus? 😉

Vad veckorna går fort, det är redan torsdag, bara 11 veckor kvar av året, 10,5 veckor till julafton- woop woop! Jag har köpt lite julklappar men jag har många kvar, det är så svårt att hitta de perfekt julklapparna till alla och julklappsspelet. Har ni börjat kika på julklappar eller kr ni sista-minuten-klappar?

Jag ska alldeles strax åka till jobbet, idag blir det en lång arbetsdag istället för 6,5 timmar så blir det 8,5 men det är helt okej när det ska regna. Jag hoppas att det har slutat regna när jag kommer hem, så jag kan ta min vardagliga promenad med Lufsen och sen jogga hästarna och förhoppningsvis hinner jag ta en sväng till badhuset också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.